Zoek hier uw therapeut

Terug naar overzicht

Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Marjo Adan


Marjo Adan

Marjo Adan

Integratieve psychotherapie

 

E-mail:info@pipma.nl

Website:http://www.pipma.nl https://eindhoven-therapie.nl/

Mobiel:06-25063080

Adres:Picardiehof 145627 HK Eindhoven

Toon routebeschrijving

Praktijkinformatie

Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het minder goed gaat. Als je er zelf niet meer uitkomt, dan kun je gebruik maken van een therapeut / coach. Tijdens een eerste (intake) gesprek leg je uit waaraan je wil werken. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak.
Ik ben breed georiënteerd met effectieve technieken voor kortdurende therapie. Zowel denken, voelen, handelen en lichaamsbewustzijn staan centraal. Het gaat nl. om jou als totále mens. Het doel van de therapie / coaching is je psychische klachten op te heffen of zodanig te verminderen dat je er minder last van hebt.
Ieder mens is uniek, dus je ontvangt therapie / coaching op maat. Je haalt de doelen die je gesteld hebt op je eigen manier, in je eigen tempo en met behulp van alle beschikbare hulpbronnen. Ik doe een appèl op je als het gaat om actief meedoen en verantwoordelijkheid nemen voor het probleem en de oplossing.

Relatietherapie
Je kunt bij mij ook terecht voor relatietherapie. Ik werk daarbij vaak en graag met Emotionally Focused Therapy (EFT), ontwikkeld door Sue Johnson.