Zoek hier uw therapeut

Terug naar overzicht

Kindertherapie Westland


Natalie Kok

Natalie Kok

Integratieve kindertherapie

 

E-mail:natalie@kindertherapiewestland.nl

Website:http://www.kindertherapiewestland.nl

Mobiel:06-12944455

Adres:Anthuriumpad 262292 DE Wateringen

Toon routebeschrijving

Praktijkinformatie

Ik ben Natalie Kok, geboren in 1969, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik woon in Wateringen, op de rand van Den Haag en Rijswijk, en hier is tevens mijn praktijk gevestigd. Ik heb jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Sinds 1991 ben ik werkzaam als leerkracht op de basisschool en heb ik ervaring opgedaan in alle leeftijdsgroepen.

Als leerkracht kan het lastig zijn om steun te bieden aan kinderen die problemen hebben. Niet alleen ontbreekt de tijd om een kind daarin individueel te begeleiden, ook vraagt het bepaalde vaardigheden. Dit heeft mij doen besluiten om weer te gaan studeren. Vol enthousiasme ben ik de opleiding Kinder- en Jeugdtherapie gaan volgen bij BGL en partners in Hoofddorp, welke ik met succes heb afgerond. Op dit moment ben ik nog één dag in de week werkzaam op een basisschool. De overige werkdagen richt ik mij helemaal op mijn praktijk.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze staan open voor verandering en kunnen goed denken in mogelijkheden. Het is zo mooi om te zien dat ieder kind zijn eigen oplossingen in zich heeft. Vaak is het alleen even zoeken naar welke oplossing het beste zal werken.